Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

To απίστευτο δώρο του Μπαλοτέλι στη Ραφαέλα Φίκο



Ο Αϊ-Βασίλης άργησε λίγο για τη Ραφαέλα Φίκο, αλλά τελικά η αναμονή άξιζε τον κόπο. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της αγαπημένης του Μάριο Μπαλοτέλι σίγουρα δεν χωρούσε το δώρο του Ιταλού στράικερ, αλλά αυτό δεν πείραξε καθόλου την Ιταλίδα σταρ...


Αντίθετα, όταν πήρε στα χέρια της τα κλειδιά της πολυτελούς Porsche που είχε παρκάρει έξω από το σπίτι της ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, πέταξε στα ουράνια. Ποια έχει άλλωστε έναν φίλο τόσο γενναιόδωρο, ευγενικό και πλούσιο; Εντάξει, ο Ιταλός παίκτης έχει μεγάλη δόση τρέλας, αλλά αυτό δεν φαίνεται να εμποδίζει τη Ραφαέλα να τον αγαπάει.



Ούτε καν το φλερτ που είχε ο Μπαλοτέλι με μια πορνοστάρ, την 32χρονη Χόλι Χέντερσον, το οποίο ξεσκεπάστηκε από τα αγγλικά ΜΜΕ, δεν άλλαξε τη γνώμη της Ιταλίδας για το πόσο την αγαπάει ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι. 

Εκείνη την περίοδο δεν θα έβαζε κανείς ούτε ένα ευρώ στοίχημα ότι το 2012 θα έβρισκε ακόμη μαζί τους δύο νέους, όμως φαίνεται ότι τα πράγματα είναι πιο σοβαρά απ' ό,τι δείχνουν. 



Εκτός από το πολυτελές αυτοκίνητο που της χάρισε ο Μπαλοτέλι, υπάρχουν φήμες που αναφέρουν ότι ο παίκτης θέλει να αγοράσει και ένα σπίτι στην Αγγλία, διότι βλέπει τη σχέση του με τη Ραφαέλα να πηγαίνει ακόμη πιο μακριά.



Το σίγουρο είναι πάντως ότι προς το παρόν το ζευγάρι θα μπορεί να κάνει βόλτες με ένα ακόμη πολυτελές αυτοκίνητο αφού η Μαζεράτι που έχει στην κατοχή του ο Μπαλοτέλι, αλλά κατέσχεσε η αγγλική αστυνομία τον προηγούμενο Δεκέμβριο, επεστράφη στα χέρια του.









real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...