Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Ειδήσεις στο παραλίγο


1.Παραλίγο επεισόδια στον καθολικό ναό Θεσσαλονίκης



2.Παραλίγο να τους έρθει το ταβάνι στο κεφάλι


3.Παραλίγο τραγωδία... Τσιγγάνοι ή ντόπιος

Τεταμένη ήταν το απόγευμα της Κυριακής η ατμόσφαιρα στον καθολικό ναό Θεσσαλονίκης, καθώς μια ομάδα παλαιοημερολογιτών
«εισέβαλε» στην εκκλησία, φωνάζοντας συνθήματα, την ώρα που τελούνταν η οικουμενική βραδιά συμπροσευχής καθολικών με άλλα χριστιανικά δόγματα.

Πρόκειται για μέλη του Ορθόδοξου Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Βασίλειος», που συγκεντρώθηκαν έξω από την καθολική εκκλησία επί της οδού Φράγκων στη συμπρωτεύουσα, ενώ τα επεισόδια αποφεύχθησαν χάρη στην επέμβαση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν στο σημείο!

2.Παραλίγο να τους έρθει το ταβάνι στο κεφάλι στην Αίγλη... (Τι σου κάνει το "μάτιασμα...")


Τον ουρανό σφοντύλι» κόντεψαν να δουν οι θαμώνες νωρίς το μεσημέρι στην καφετέρια Αιγλη αφού αποκολλήθηκε τμήμα της οροφής από το κτήριο.
Ευτυχώς δεν χτύπησε κανείς, αλλά υπήρξε αναστάτωση στην πλατεία απο τον έντονο κρότο που δημιουργήθηκε και με τα αστεία σχόλια να δίνουν και να παίρνουν


3.Παραλίγο τραγωδία... Τσιγγάνοι ή ντόπιος (;;) έριξαν κολώνα της ΔΕΗ & επιχείρησαν να πάρουν τον χαλκό ενώ ήταν υπό τάση! Αναζητείται και ντόπιος... (Πολύωρη διακοπή από Μαστιχάρι έως Ωκεανίς...)

Δεν έχει τελειωμό η ιστορία με την κλοπή χαλκού από τσιγγάνους και όχι μόνον (υπάρχουν και ντόπιοι...) στην περιοχή μας...
Το θέμα όμως είναι ότι έχει αρχίσει να γίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνη μιας και μετά την κλοπή καλωδίων από αποθήκες (16 τόνους είχαν αφαιρέσει πρόσφατα από την αποθήκη της ΔΕΗ)
Σήμερα το μεσημέρι στο Πυλί (πρώην στρατόπεδο ΕΑΡΜΕΘ) παραλίγο να είχαμε ανθρώπινη τραγωδία, καθώς έκοψαν το επίτονο από κολώνα της ΔΕΗ και αυτή κατέρρευσε από την πίεση, στη συνέχεια και ενώ ήταν ακόμα υπό τάση επιχείρησαν με κόφτη -όπως μας καταγγέλθηκε από συνεργείο της ΔΕΗ- να αφαιρέσουν τα καλώδια χαλκού!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...