Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Kim Kardashian: Θέλω οικογένεια και παιδιά! [βίντεο]

Kim Kardashian: Θέλω οικογένεια και παιδιά! [βίντεο]


Χειμαρρώδης και αποκαλυπτική η Kim Kardashian σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην Kelly Ripa. H Kim καλεσμένη στην εκπομπή «Live With Kelly» μίλησε για πρώτη φορά για το διαζύγιό της αλλά και πως βλέπει τη ζωή της στο μέλλον.

«Δεν πίστευα πως το να ακολουθήσω την καρδιά μου θα προκαλούσε τόσα αρνητικά σχόλια», είπε η Kim απαντώντας στις φήμες που ήθελαν το γάμο της να είναι «ψεύτικος» και καθαρά για λόγους προβολής και δημοσιότητας.
Η Kim αποκάλυψε ότι το διαζύγιο και ο χωρισμός ήταν πολύ οδυνηρός. Η ίδια μάλιστα σχολιάζοντας τον πρόσφατο χωρισμό της Heidi Klum και του Seal είπε:
«Δεν θα ευχόμουν ούτε στον εχθρό μου να περάσει ένα διαζύγιο και ένα χωρισμό. Βέβαια η περίπτωση της Heidi και του Seal είναι εντελώς διαφορετική από τη δική μου γιατί το ζευγάρι έχει και 4 παιδιά».
Η ίδια μίλησε για το σύντομο γάμος της αλλά και τι θα ήθελε για το μέλλον της λέγοντας:«Προσπάθησα για αυτό το γάμο αλλά έφυγα γιατί θεωρώ μάταιο να μένεις κάπου και να ξέρεις ότι τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει. Στο μέλλον φυσικά και θέλω οικογένεια και παιδιά. Θέλω να με αγαπούν για πάντα».



Πηγή   tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...