Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Πέθανε ο τραγουδιστής Reg Presley του θρυλικού «Wild Thing»




Σε ηλικία 71 ετών απεβίωσε ο τραγουδιστής Reg Presley του διάσημου βρετανικού συγκροτήματος «The Troggs», το οποίο σημείωσε τεράστια επιτυχία τη δεκαετία του '60.

Ώρα για πιλάτες



Πιλάτες είναι μια ήπια γυμναστική που εφαρμόζεται τόσο στο γυμναστήριο, όσο και στο σπίτι. Διαβάστε πώς θα κάνετε μερικές τέτοιες ασκήσεις...

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Δώρο αξίας 18 εκ. ευρώ κάνει στην κόρη της ο Τομ Κρουζ



Αφού την «έπνιξε» στα δώρα κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, ο Χολιγουντιανός σταρ είπε να κακομάθει κι άλλο την Σούρι, την κόρη του από το γάμο του με την Κέιτι Χολμς.

Πόσα ξέρεις για το σεξ; Κάνε το τεστ!




Μπορεί κάποια τρόφιμα να αυξήσουν την ερωτική επιθυμία; Έχει τελικά σημασία τι τρώει κανείς στον κίνδυνο που διατρέχει να παρουσιάσει στυτική δυσλειτουργία; Και πόσο ασφαλές είναι το στοματικό σεξ; Ειδικοί από την Κλινική Μάγιο, στο Ρότσεστερ της Μινεσότα, δημιούργησαν ένα μίνι κουϊζ που ξεδιαλύνει τους μύθους από την πραγματικότητα γι' αυτά και για άλλα ερωτήματα.

5 σημάδια ότι είναι καλός στο σεξ



Άντε και σου γυάλισε. Και βγήκατε κιόλας. Κι όλα πήγαν καλά μέχρι τώρα. Φάγατε, ήπιατε, κουτσομπολέψατε τους φίλους σας, κομπάσατε για τους πρώην σας, χαχανίσατε μισομεθυσμένοι, φιληθήκατε κιόλας. Με λίγα λόγια ήρθε η ώρα να περάσει η ιστορία σας, από το τραπέζι στο κρεβάτι.

Tο μπατσάκι του παρουσιαστή στον πισινό της celebrity




Μπορεί τα σκήπτρα, σε ό,τι έχει να κάνει με πισινούς,
να τα έχει η αδερφή της, Κιμ, αλλά από ό,τι φαίνεται η Κλόε Καρντάσιαν είναι επίσης… ανθεκτική!

Οι πιο ΗΟΤ φωτογραφίες από τις Club Dancers της Αθήνας!(PHOTOS)




Για ακόμα μία εβδομάδα το θερμόμετρο ανέβηκε στα ύψη στα Clubs της Αθήνας

Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε τι εννοούμε..

Στοματικό σεx: Tips για να το απολαύσετε στο έπακρον!




Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι: Το ότι βρήκατε κάποιον να απολαμβάνει το στοματικό και να σας το κάνει κιόλας, είναι από μόνο του σημαντικό! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...