Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Ποιος πείραξε το κορίτσι… του Θέμου; [φωτο]

Ποιος πείραξε το κορίτσι… του Θέμου; [φωτο]


Η Λάουρα Νάργες είναι ένα κορίτσι που έχει κάνει τη διαφορά στα τηλεοπτικά πράγματα το τελευταίο διάστημα. Σέξι με έναν δικό της ιδιαίτερο τρόπο η νεαρή, πρώην χορεύτρια, έχει καταφέρει να κερδίσει κοινό και τηλεκριτικούς.
Όμως το τελευταίο διάστημα σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso ηαδυναμία της στην τεχνολογία και στα site κοινωνικής δικτύωσης έχει μετατραπεί σε εφιάλτη.










Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα η Λάουρα έχει στο Facebook τρία προφίλ και όταν κάποια στιγμή μπήκε σε δύο από αυτά, διαπίστωσε, ότι, αν και έβαζε τους κωδικούς της, δεν μπορούσε να μπει γιατί κάποιος τους είχε αλλάξει. Το χειρότερο απ΄όλα είναι ότι είχαν μπει σε ένα από τα προφίλ που χρησιμοποιεί περισσότερο εδώ και τρία χρόνια και το διέγραψαν τελείως από το facebook.










«Ήθελα να απευθυνθώ στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος όμως πρώτα ήθελα να έρθω σε επικοινωνία με το Facebook, μήπως είχε γίνει κάτι λάθος εκεί. Επί δύο εβδομάδες ήμουν σε καθημερινή επικοινωνία με mails μαζί τους. (…)Μέχρι και την ταυτότητά μου χρειάστηκε να στείλω και φωτογραφία για να καταλάβουν ότι όντως ήταν δικό μου προφίλ και έπρεπε να το ανοίξω…» είπε στην εφημερίδα η Λάουρα Νάργες.













Πηγή   tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...