Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα χθες στο ΟΑΚΑ

Παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα χθες στο ΟΑΚΑ

Χθες το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα. Αυτό επισημαίνεται γιατί σύμφωνα με πληροφορίες, μια μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού φαίνεται ότι είχαν δώσει ραντεβού έξω απ’ το γήπεδο, προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους.

Όλα άρχισαν λίγο πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι στο μπάσκετ, μεταξύ του Παναθηναϊκού και την ΚΑΟΔ. Μια μεγάλη ομάδα από φίλους των «πρασίνων» άρχισε να φεύγει απ’ το γήπεδο, χωρίς να ξέρει κανείς τι συνέβαινε. Εκείνη την ώρα πλησίαζαν περίπου 300 φίλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι πήγαιναν μάλλον για να παρακολουθήσουν την ομάδα τους στο κλειστό στάδιο του Αγίου Κοσμά. Η Ελληνική Αστυνομία ευτυχώς σταμάτησε τους «ερυθρόλευκους» στο ύψος του σταθμού Νερατζιώτισσας στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, γιατί αλλιώς θα είχαμε απ’ ότι φαίνεται αιματηρές συμπλοκές. Η Δημόσια Δύναμη προχώρησε σε 150 προσαγωγές, στις οποίες βρέθηκαν βόμβες μολότοφ, ένα καπνογόνο και δύο μαχαίρια.
Είναι η πολλοστή φορά που δίνεται ένα τέτοιο ραντεβού… θανάτου ανάμεσα στις δυο πλευρές, αλλά ευτυχώς που αυτή τη φορά χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση των αστυνομικών, γλυτώσαμε απ’ τα επεισόδια.








Πηγή   streetpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...