Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

H χθεσινή τηλεθέαση και τι έδειξε η κόντρα Καραβάτου Σπυροπούλου για το μέλλον


Πρεμιέρα χθές για δυο άσπονδες συνεργάτιδες και όλοι απο νωρίς το πρωί σήμερα αναζητούσαν νούμερα τηλεθέασης. Απο τη μια μια Καραβάτου που επέλεξε ένα μικρό κανάλι για μια νέα αρχή κι απο την άλλη η εκλεχτή της διοίκησης του καναλιού Alpha κονταροχτυπήθηκαν για μια θέση… την πρώτη θέση στον ήλιο της τηλεθέασης το Σαββατοκύριακο.

Τι είδα εγώ; Είδα μια παρέα με χημεία στην Καραβάτου… έναν Kρατερό που στην αρχή ήταν λίγο αγχωμένος αλλά με το πέρασμα του χρόνου εξοικειώθηκε στο νέο περιβάλλον του, έναν πανέξυπνο Μακαλιά που ξέρει ότι για να ξεχωρίσει, πρέπει να μπεί σε έναν ρόλο και μια Όλγα Λαφαζάνη που πάλευε ν΄ ακολουθήσει τις ατάκες και το χιούμορ των λοιπών της παρέας.
Κοινός παρονομαστής; Το χιούμορ.
Τι είδα απο την άλλη; Είδα μια κοπέλα που πρέπει άμεσα να κάνει μαθήματα ορθοφωνίας διότι η φωνή της τρυπάει τοίχους να προσπαθεί να μας πείσει ότι κάνει για βασική και μια παρέα μουγκών εξαιρουμένου του Σταματόπουλου που δεν το έκλεινε καθόλου. Μια παρέα που στηρίχτηκε σε πρότυπα πρωινού του 90, όπως για παράδειγμα «έβγαλα τα παπούτσια μου γιατί η σκάλα ήταν επικίνδυνη» «βάλαμε πιάνο να ακούμε μουσικές και να κάνουμε διαγωνισμούς». Έτσι όπως το πάνε εκεί στον Alpha σε λίγο καιρό θα κάνουν τηλεμάρκετινγκ… και θα κάνουν στο τέλος το όνειρο του Πάυλου πραγματικότητα. Θα γίνει πρώτο παρουσιαστής στα 50 του.
Στα νούμερα; Η Κατερίνα ακούμπησε το 10% σε ένα κανάλι ανύπαρκτο τηλεοπτικά, κάτι που συνιστά θαύμα καθώς το lead in της ήταν 3% ενώ η παρέα στον Alpha-που θέλει πολύ δουλειά για να στρώσει- απο τα περσινά 30άρια έπεσε στο συμπαθητικό αλλά κακό για πρεμιέρα 18%.
Δεν μιλάμε όμως για μαγαζιά με την ίδια δυναμική ε;
Τι λέει η εμπειρία και το μέλλον; Οι δυο παραγωγές θα είναι κοντά. Και θα είναι κοντά καθώς ο κόσμος έχει κριτήριο. Και το Σαββατοκύριακο θέλει να περνάει καλά και να ηρεμεί με παρέες και όχι με κοριτσόπουλα που σώνει και ντε θέλουν να γίνουν παρουσιάστριες…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...