Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Προγράμματα και σχήματα στις πίστες 2014 2015


Γιώργος Τσαλίκης & Πάνος Καλίδης στο Central 22 | Xειμώνας 2014 - 2015


Γιώργος Τσαλίκης & Πάνος Καλίδης
στο Central 22
Έναρξη: Οκτώβριος 2014

Ο Γιώργος Τσαλίκης και o Πάνος Καλίδης ανακοίνωσαν με ενθουσιασμό την συνεργασία τους τον χειμώνα του 2014 - 2015. Θα ξεκινήσουν τη σαιζόν από τον Οκτώβριο σε έναν καινούριο χώρο με ονομασία Central 22. Ο χώρος βρίσκεται δίπλα στο γνωστό πλέον στέκι της Βουλιαγμένης, το Club 22. 
Ο Γιώργος Τσαλίκης και π Πάνος Καλίδης δεν χρειάζονται πλέον συστάσεις. Ίσως είναι οι δύο τραγουδιστές με την μεγαλύτερη ενέργεια επάνω στη πίστα. Διασκεδαστές και πάντα έτοιμοι να ξασηκώσουν τους πάντες που θα επισκεφτούν τον χώρο που τραγουδάνε.
Συνηθισμένοι και ικανοί εδώ και πολλά χρόνια να κρατάνε το μαγαζί που τους φιλοξενεί γεμάτο για πάνω απο δύο ημέρες την εβδομάδα. 
Γιώργος Τσαλίκης & Πάνος Καλίδης στο Central 22 για τις πιο χορευτικές νύχτες του χειμώνα!
Σύντομα περισσότερες πληροφορίες λοιπόν...
 Πληροφορίες
 Έναρξη: Οκτώβριος 2014


Ο Κωνσταντίνος Αργυρός
στο Posidonio, Γλυφάδα
Μαζί του ο Κώστας Μαρτάκης
Χριστίνα ΣάλτηΘωμαή Απέργη και Josephine,
Mario Brasil,& Λευτέρης Κιντάτος
Πρεμιέρα: Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, μετά από 3 σαιζόν συνεχόμενων εμφανίσεων στο Ποσειδώνιο και μια μικρή καλοκαιρινή διακοπή επιστρέφει στο αγαπημένο στέκι της Παραλίακης από από την Παρασκευή 29 Αυγούστου. Το ανανεωμένο stage του POSIDONIO αναστατώνει τη νυχτερινή Αθήνα με το πιο fresh σχήμα του χειμώνα!
Οι δύο πιο γοητευτικοί άντρες της ελληνικής μουσικής σκηνής Κωνσταντίνος Αργυρός καιΚώστας Μαρτάκης ενώνουν δυνάμεις με τις εκρηκτικές Χριστίνα Σάλτη, Θωμαή Απέργη καιJosephine, τον ταλαντούχο ελληνοβραζιλιάνο Mario Brasil, ενώ μαζί τους εμφανίζεται και ο αγαπημένος του περσινού VOICE Λευτέρης Κιντάτος
Στις 29 Αυγούστου ο πιο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής των νέων, Κωνσταντίνος Αργυρός, μαζί με τον ένα και μοναδικό Κώστα Μαρτάκη, που ξέρει να διασκεδάζει το κοινό με αγαπημένα τραγούδια και ακαταμάχητο performance, ετοιμάζουν ένα, γεμάτο εκπλήξεις πρόγραμμα, στο επί-χρόνια αγαπημένο στέκι διασκέδασης POSIDONIO!!
Με τις επιτυχίες από τον δίσκο «Παιδί Γενναίο» δια χειρός Γιώργου Θεοφάνους να ξεχωρίζουν η μία μετά την άλλη, και το «Ποτέ ξανά» σε στίχους Ναταλίας Γερμανού, να έχει αναδειχθεί, ως «Τραγούδι της Χρονιάς» στα Mad Awards 2013, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι αναμφισβήτητα ο πιο επιτυχημένος λαϊκός τραγουδιστής της νέας γενιάς. Με την ξεχωριστή φωνή του, την ιδιαίτερη σχέση του με το κοινό και τις επιτυχίες που έχουμε αγαπήσει όπως «Μάλλον κάτι ξέρω», «Αντίο λέμε», «Παίζεις με τα μάτια (Είσαι ότι να ναι) », «Ερωτευμένος και τρελλός», «Θα σε εκδικηθώ» κι όχι μόνο, σίγουρα θα μας εντυπωσιάσει. 
Στο ανανεωμένο του πρόγραμμα θα έχουμε την ευκαιρία να τον ακούσουμε να ερμηνεύει τη νέα του επιτυχία με τίτλο "Να της πεις" αλλά και τα τραγούδια του νέου του δίσκου που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες! Μέσα σε μία εβδομάδα το νέο του τραγούδι "ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ" σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Ηλία Φιλίππου έχει ανέβει πολύ ψηλά στο ραδιοφωνικό airplay.
Τρεις ξεχωριστές καλλιτέχνιδες αναμένεται να ανεβάσουν κατακόρυφα τη διάθεση σε ένα εθιστικό show!
Η γοητευτική Χριστίνα Σάλτη με το μοναδικό μπρίο και τσαχπινιά...Η Θωμαή Απέργη που μαγνητίζει με τη ξεχωριστή φωνή και σκηνική παρουσία...Η young and talentedJosephine με τις πιο music-forward και sexy performances!
Το νέο δυνατό σχήμα του χειμώνα έρχεται να ολοκληρώσει ο ανερχόμενος λαϊκός τραγουδιστήςΛευτέρης Κιντάτος που συγκίνησε τα πλήθη με τις ερμηνείες μέσα από το περσινό «THE VOICE»!
Αλλά και ο νέος ελληνοβραζιλιάνος καλλιτέχνης με το ταχύτατα αυξανόμενο fanbase, Marios Brasil, με κίνηση και ρυθμό που θα χαρίσουν μια χρωματιστή latin-spicy πινελιά στο πιο πρωτότυπο show!
Στο σχήμα συμμετέχουν και οι ταλαντούχες νέες τραγουδίστριες Βαλένθια Διγενή και Κατερίνα Μπουρνέλη!
Η λαμπερή έναρξη για το πολύ-αναμενόμενο νέο σχήμα στο POSIDONIO θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή 29 Αυγούστου με live εμφανίσεις κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή!
 Πληροφορίες για το πρόγραμμα:
 Έναρξη: Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014
 Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή
 Τιμές: Φιάλη 140 € άπλή / 4 άτομα
           70€ κρασί / 2 άτομα
           15 € Είσοδος για ποτό στο μπαρ



Νίκος Οικονομόπουλος & Πέγκυ Ζήνα συνεχίζουν στο θέα!


Πέγκυ Ζήνα & Νικος Οικονομόπουλος μαζί
στο Θέα
Έναρξη: Το πρόγραμμα συνεχίζεται από την παρασκευή 22 Αυγούστου.

Η Πέγκυ Ζήνα συναντά ξανά τον Νίκο Οικονομόπουλο στο Θεα τον Απρίλιο του 2014. Ένα μαγαζί που έχει πλέον συνδεθεί άμεσα με το όνομα του ταλαντούχου τραγουδιστή και έχει φιλοξενήσει αρκετές φορέ την Πέγκυ Ζήνα. Πλέον το σχήμα ανακοινώθηκε και επίσημα ότι οι δύο καλλιτέχνες θα ξεκινήσουν στο Θέα λίγο μετά το Πάσχα. 
Η πρεμιέρα έχει οριστεί για την Παρασκευή 25 Απριλίου 2014!
 Πληροφορίες
 Έναρξη: Παρασκευή 25 Απριλίου 2014
 Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή, Σάββατο
 Τιμές: 15€ Eίσoδος με ποτό στο μπαρ
 160€ φιάλη/ 4 άτομα

Θέα

Διεύθυνση: Λεωφόρος Ποσειδώνος 3
Περιοχή: Άλιμος
Τηλέφωνο: 210-9813950

Αντύπας & Νίκος Μακρόπουλος μαζί στον Βοτανικό | Xειμώνας 2014 - 2015 (Διαγωνισμός - Προσκλήσεις)!


Αντύπας & Νίκος Μακρόπουλος
στο Βοτανικός Live Stage
Έναρξη: Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014
Μαζί τους η Ελεάννα ΠαπαΙωάννου και οι Κings 

Ανακοίνωση:
Πρεμιέρα Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου
Θέλουμε να είμαστε 100% τέλειοι!
Για αυτό και για απρόβλεπτους τεχνικούς λόγους αποφασίσαμε να μεταφέρουμε την πρεμιέρα μας για το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου.
Επικοινωνήστε μαζί στο 210 3473 835 για να επιβεβαιώσετε τις κρατήσεις σας, οι οποίες και θα ισχύουν κανονικά.

Η επιτυχία συνεχίζεται εκεί που χτυπά η καρδιά της διασκέδασης!
Ο Αντύπας και ο Νίκος Μακρόπουλος για πρώτη φορά μαζί, μας περιμένουν στον Βοτανικό από τις 19 Σεπτεμβρίου!
Μαζί τους η ΕΛΕΑΝΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ και οι ΚΙΝGS
Μετά την περσινή, απόλυτα επιτυχημένη, σεζόν, που ήταν και η μακροβιότερη στην Αθηναϊκή νύχτα, ο Αντύπας επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ Live Stage.
Το "Βάλτε κάτι να πιώ" του Γιώργου Θεοφάνους είναι το καινούριο του τραγούδι, στο οποίο τους στίχους έχει γράψει ο Θάνος Παπανικολάου. Έφτασε  ήδη μέχρι το Νο 1 του Πανελλήνιου top του Music Inspector και έρχεται να συμπληρώσει τη μεγάλη διαδρομή του καλλιτέχνη, - 33 χρόνια είναι αυτά! -, στη δισκογραφία με επιτυχίες, όπως  τα "Ώρες Ώρες", "Άραγε (Δεν κοιμάμαι)",  "Καταιγίδα", "Οδηγώ και σε σκέφτομαι", "Ένα σου σημάδι μόνο", "Είμαι ανεβασμένος", "Μωρό μου καλησπέρα", "Για να μην τρελαθώ", "Είμαι στα χάϊ μου", "Απαγορεύεται να σε αγαπάω" και τόσα άλλα.
Στο Βοτανικό επιστρέφει για φέτος μετά από  5 χρόνια και ο Νίκος Μακρόπουλος, ένας καλλιτέχνης που συνέδεσε το όνομά του με δυνατές νύχτες στη μεγάλη αυτή μουσική σκηνή της πόλης. Ανυπομονούμε να ακούσουμε τα "Είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης", "Επέτειο χωρισμού", "Κρίση", "Δε λέει", "Θα περνάω καλά" και το νέο του τραγούδι "Ζήτημα ζωής και Θανάτου", που είναι απλά ένας λαϊκός δυναμίτης!
Η Ελεάνα Παπαϊωάννου, ταλαντούχα και πάντα γοητευτική  μπαίνει δυναμικά στην ομάδα, ετοιμάζοντας και νέο τραγούδι-έκπληξη, για να μας ξεσηκώσει. Η μεγάλη έκπληξη όμως είναι οι ολοένα ανερχόμενοι Kings, το νέο super αγαπημένο νεανικό συγκρότημα με τις μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες.
Το πρόγραμμα συμπληρώνουν δύο εκπρόσωποι της "νέας γενιάς": η Κατερίνα Κυριαζή, το νέο απόκτημα της Cobalt Music, με  το τραγούδι που της χάρισε ο Αντύπας "Όλο μου λείπει κάτι", σε στίχους Βασίλη Παπαδόπουλου, καθώς και ο Πρόδρομος, που κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι, "Μην της το πεις" του Κώστα Τουρνά, από την MINOS EMI. Στην έναρξη του προγράμματος θα εμφανίζονται η Χρύσα Μπανδέλη, ο Γιάννης Αλεξόπουλος, ο  Γιώργος Καραλής και η Αγγελίνα.
Η άρτια τεχνική υποδομή του Βοτανικός Live Stage εγγυάται της καλύτερες συνθήκες παραγωγής. Εξαίρετοι φωτισμοί από τον Γιώργο Τέλλο και άψογος ήχος από τους Ιωσήφ Χαλίλ, Κωνσταντίνο Θεοφίλου και Παναγιώτη Κλήμη. Τις ενορχηστρώσεις  του προγράμματος υπογράφει ο Νίκος Γεωργόπουλος και ο Παναγιώτης Αποστολίδης.
Ο Βοτανικός μπαίνει πολύ νωρίς στο "χορό" της νυχτερινής διασκέδασης, από την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου, & κάθε Παρασκευή και Σάββατο, με ένα προσεκτικά δομημένο πρόγραμμα, με εξαιρετικό και φιλικό προσωπικό.
Ένα είναι σίγουρο: o ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ στη σεζόν 2014-2015 θα γίνει για όλους μας, ο τόπος συνάντησής μας!
Βοτανικός Live Stage
 Πληροφορίες
 Έναρξη: Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014
 Ημέρες λειτουργίας: Κάθε Παρασκευή και Σάββατο
 Τιμές: 15€ είσoδος με ποτό στο μπαρ
 160€ φιάλη/ 4 άτομα, 80€ φιάλη κρασί/2 άτομα
Συμπληρώστε τη φόρμα και ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ κάθε Παρασκευή
Προσοχή! Αν συμμετέχετε για 1η φορά σε διαγωνισμό του musicity.gr για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σας θα πρέπει άμεσα να επιβεβαιώσετε το mail που θα λάβετε μόλις συμπληρώσετε τη φόρμα. Με την εγγραφή σας γίνεστε αυτόματα μέλος και στο newsletter του musicity!
Παρακαλούμε να γράφετε το όνομα σας στα Ελληνικά (όχι greeklish).
Η κλήρωση θα γίνεται κάθε Τετάρτη
Η πρόσκληση περιλαμβάνει την είσοδο και από ένα ποτό στο μπαρ

Βοτανικός Live Stage

Διεύθυνση: Κασσάνδρας 19 (Ιερά Οδός 72 & Σπύρου Πάτση), Βοτανικός
Τηλέφωνο: 210-3473835

Βασίλης Καρράς, Στέλιος Ρόκκος & Τάκης Ζαχαράτος μαζί στο Έναστρον | Xειμώνας 2014 - 2015!


Βασίλης Καρράς - Στέλιος Ρόκκος -Τάκης Ζαχαράτος
στο Έναστρον
Μαζί τους θα είναι και η Αμαρυλλίς
Έναρξη: Χειμώνας 2014

Ένα σχήμα έκπληξη ανακοινώθηκε πρόσφατα. Η συνύπαρξη του Βασίλη Καρρά του Στέλιου Ρόκκου και του Τάκη Ζαχαράτου στη πίστα είναι γεγονός! Το μαγαζί πο θα τους φιλοξενήσει είναι ο γνωστός χώρος στην Πειραιώς "Έναστρον". Μαζί τους θα είναι και μία δυνατή γυναικεία παρουσία, η Αμαρυλλίς
Ο Βασίλης Καρράς και ο Στέλιος Ρόκκος ξεκίνησαν την συνεργασία τους για πρώτη φορά τον Μαίο του 2014 στη Θεσσαλονίκη. Και το πείραμα πέτυχε. Τόσο που δεν θα χώριζαν έυκολα οι δύο τραγουδιστές. Μάλιστα, έχουν ήδη επεκτείνει την συνεργασία τους και δισκογραφικά με το ντουέτο "δύο κουβέντες αντρικές". Έτσι τον χειμώνα του 2014 -15 θα τους απολάυσουμε και στην Αθήνα, στο Έναστρον
Για το Βασίλη Καρρά δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Αυθεντικός λαϊκός αγαπημένος από τον κόσμο τραγουδιστής. Δεν σταματάσει ποτέ να είναι μέσα στα πράγματα. Με νέα τραγούδια αλλά και πολλές γνωστές παλιές τους επιτυχίες ξέρει πως να κρατέι πάντα το κοινό του δίπλα του.
Ο Στέλιος Ρόκκος πάντα με την ενέργεια του και τις φωνητικές του δυνατότητες να καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα της ελληνικής δισκογραφίας, μας συγκινεί με τις μπαλάντες του, ροκάρει αλλά και μας σηκώνει για χορό σε λαϊκούς δρόμους.
Ο Τάκης Ζαχαράτος δίνει μια διαφορετική και  ευχάριστη νότα γέλιου στο σχήμα και έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε, μοναδικά stand-up comedy και πολύ αυτοσαρκασμό. Το πιο πιθανό μάλιστα γνωρίζοντας το χιούμορ που τους χαρακτηρίζει είναι να συμμετέχουν στα σκετσάκια και οι τραγουδιστές του σχήματος.
Η Αμαρυλλίς με τις επιτυχίες που έχει κάνει την τελευταία χρονιά "Διαταγές", "Πόσο να πέσω πιο χαμηλά" και την συνεχή παρουσία της στις πίστες έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει πολλά σε όποιο σχήμα συμμετέχει και να ξεσηκώσει τον κόσμο στους εκρηκτικούς ρυθμόυς της.
 Πληροφορίες
 Έναρξη: 
 Ημέρες λειτουργίας: 
 Τιμές: € είσoδος με ποτό στο μπαρ
 € φιάλη/ 4 άτομα

Έναστρον

Διεύθυνση: Πειραιώς 178 & Λαμίας 4
Περιοχή: Ταύρος
Τηλέφωνο: 21-03476606, 210-3476772

Ο Σταμάτης Γονίδης & ο Χρήστος Χολίδης στο Frangelico!


Χρήστος Χολίδης & Σταμάτης Γονίδης μαζί
στο Frangelico upper class
Έναρξη: χειμώνας 2014

Ο Χρήστος Χολίδης και ο Σταμάτης Γονίδης ενώνουν τις δυνάμεις τους και κυρίσουν την έναρξη της χειμερινής σαιζόν στην παραλιακή. Το Frangelico upper class θα τους φιλοξενήσει στη πίστα του για πολύ χορό και κέφι. 
Frangelico upper class, μια κλασσική αξία στις πίστες την νυχτερινής Αθήνας που πάντα εντυπωσιάζει με τα σχήματα του, όπως εντυπωσιάζει και με το νέο αυτό σχήμα Χολίδης - Γονίδηςπου σίγουρα θα αποτελέσουν μια πολύ δυνατή λαϊκή συνύπαρξη στις πίστες τον χειμώνα! Ένα μοναδικό λαϊκό σχήμα που υπόσχεται να ξεσηκώσει τους θαμώνες του Frangelico και θα προκαλεί πανικό σε κάθε του εμφάνιση.
Με τον Σταμάτη Γονίδη και τον Χρήστο Χολίδη η διασκέδαση είναι σίγουρη, αφού οι δυο τραγουδιστές είναι ιδιαίτερα αγαπητοί προς το κοινό. Ο ένας με τη φρεσκάδα και την ενέργεια του και ο άλλος με την εμπειρία και την αυθεντικότητα του μπορούν να κερδίσουν τη βραδιά και να ξεσηκώσουν όλο το μαγαζί!
Frangelico Χολίδης - Γονίδης, μια ξεχωριστή επιλογή που θα μας προσφέρει ένα χειμώνα σε λαϊκούς ρυθμούς, ατελείωτο λουλουδοπόλεμο και ξενύχτι μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.
Το σχήμα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα. Επιπλέον εκκρεμεί και η συμμετοχή μία γυναίκας στο σχήμα. Σύντομα περισσότερες πληροφορίες.
 Πληροφορίες
 Έναρξη: χειμώνας 2014
 Ημέρες λειτουργίας: 
 Τιμές:  € φιάλη/ 4 άτομα

Frangelico

Διέυθυνση: Λεωφόρος Ποσειδώνος 35, Καλαμάκι
Τηλέφωνο: 210-9843250

Νίκος Οικονομόπουλος & Δέσποινα Βανδή μαζί στο Fever | Xειμώνας 2014 - 2015!


Δέσποινα Βανδή & Νικος Οικονομόπουλος μαζί
στο Fever
Έναρξη: Χειμώνας 2014

Η Δέσποινα Βανδή συναντά ξανά τον Νίκο Οικονομόπουλο στο Fever τον χειμώνα του2014. Ένα μαγαζί που έχει πλέον συνδεθεί άμεσα με το όνομα του ταλαντούχου τραγουδιστή και τα πολύ επιτυχημένα σχήματα που φιλοξενεί. Η Δέσποινα και ο Νίκος έχουν ξανασνεργαστεί στο παρελθόν σε ένα σχήμα στο οποίο συμμετείχε και η Έλλη Κοκκίνου. Τώρα πάλι μαζί οι δυό τους ανανεωμένοι με καινούριες δισκογραφικές δουλειές θα βάλουν τα δυνατά τους για να μας χαρίσουν τις καλύτερες βραδιές.
Το σχήμα πλέον έχει ανακοινωθεί και επίσημα. Το μόνο που μένει να επιβεβαιωθεί είναι οι καλλιτέχνες που θα τους πλαισιώνουν. Μέχρι τώρα ακούγονται τα ονόματα της πολύ δυναμικήςDemy και του ανερχόμενου αγαπημένου νεανικού group Boys & Noise.
Σύντομα περισσότερες πληροφορίες

Fever

Διεύθυνση: Λαγουμιτζή 25
Περιοχή: Καλλιθέα
Τηλέφωνο: 210-9217333

Νίκος Βέρτης & Ελένη Φουρέϊρα στο Κέντρο Αθηνών | Xειμώνας 2014 - 2015


Νίκος Βέρτης & Ελένη Φουρέϊρα
στο Κέντρο Αθηνών
Έναρξη: Χειμώνας 2014

Ο Νίκος Βέρτης τον χειμώνα του 2014 επιστρέφει στο Κέντρο Αθηνών. Μετά την πολύχρονη παραμονή του την παραλία, στο Fantasia αλλάζει στέκι και ανανενώνεται. Παράλληλα ετοιμάζει την ολοκλήρωση και την κυκλοφορία του νέου το cd από τις ζωντανές ηχογραφίσεις της περσινής επετειακής περιοδείας του για τη συμπλήρωση δέκα χρόνων επιτυχημένης παρουσίας στη δισκογραφία με τίτλο «Νίκος Βέρτης Live Tour 10 χρόνια». Το νέο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει από την Cobalt music και θα περιλαμβάνει και το καινούριο τραγούδι με τίτλο "Δεν πάει να λέει" σε μουσική δική του και σε στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου.
Μαζί του θα εμφανίζεται για πρώτη φορά και η εκρηκτική Ελένη Φουρέϊρα. 
Έχουμε καιρό να δούμε τον Νίκο Βέρτη σε σχήμα και το αναμένουμε με χαρά.
Σύντομα περισσότερες πληροφορίες...

Κέντρο Αθηνών

Διεύθυνση: Πειραιώς & Πέτρου Ράλλη, Γκάζι
Τηλέφωνο: 210-3454888

Ο Πάνος Κιάμος στο Club 22 | Xειμώνας 2014 - 2015!



Πάνος Κιάμος
στο Club 22
Έναρξη: Χειμώνας 2014

Στο γνωστό του στέκι, στο Club 22, στη λεωφόρο Βουλιαγμάνης φαίνεται πως θα συνεχισει να εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος και τον χειμώνα 2014 - 2015. Οι τραγουδιστές που θα τον πλαισιώνουν είναι ακόμα νωρίς για να ανακοινωθούν.
Προς το παρόν ο Πάνος Κιάμος κάνει εμφανίσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και ξεσηκώνει. Μόλις κυκλοφόρησε και το νέου του τραγούδι με τους Goin' Through με τίτλο "Δυο μάτια μπλέ".
Σε αναμονή για περισσότερες πληροφορίες λοιπόν...

Club 22

Διεύθυνση: Βουλιαγμένης 22, Νέος Κόσμος
Τηλέφωνο: 21-09244390

Γιώργος Μαζωνάκης, Παντελής Παντελίδης & Πάολα στο Teatro Music Hall | Xειμώνας 2014 - 2015!



Γιώργος Μαζωνάκης, Πάολα & Παντελίδης μαζί
στο Teatro Music Hall
Έναρξη: Χειμώνας 2014

Η συνεργασία του Γιώργου Μαζωνάκη και της Πάολα το καλοκαίρι αναστάτωσε την νυχτερινή ΑΘήνα. Το μαγαζί ήταν κάθε βράδυ ασφυκτικά γεμάτο και αυτό είναι λογικό να ξεσήκωσε τον κόσμο, αλλά και τους επιχειρηματίες να του δώσουν συνέχεια. Οι δύο καλλιτέχνες αλλάζουν στέκι και ετοιμάζονται να μοιραστούν ξανά την ίδια πίστα στο μαγαζί που η Πάολα έχει κάνει στέκι εδώ και χρόνια. Το Teatro music Hall. 
Μαζί τους τον θα είναι και ο μόνιμος τα τελευταία 2 χρόνια συνεργάτης της Πάολα. Ο Παντελής Παντελίδης. Το όνομα που έχει αναστατώσει και απασχολήσει τους πάντες με την επιτυχία του.

Μαζωνάκης - Πάολα - Παντελίδης μαζι λοιπόν τον χειμώνα 2014 - 2015. 
Σε αναμονή για περισσότερες πληροφορίες λοιπόν...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...