Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Αντώνης Ρέμος και ο Στέλιος Ρόκκος την επόμενη σεζόν θα εμφανίζονται μαζί

Αθηνών ΑΡΕΝΑ Αντώνης Ρέμος Στέλιος Ρόκκος 2012


Αθηνών ΑΡΕΝΑ


Η συνεργασία- βόμβα για τον χειμώνα του 2012 είναι γεγονός! Ο Αντώνης Ρέμος και ο Στέλιος Ρόκκος την επόμενη σεζόν θα εμφανίζονται μαζί στην σκηνή του Αθηνών Αρένα , κάτι που ανακοίνωσε ο ίδιος ο Αντώνης Ρέμος!

Δύο μεγάλοι Έλληνες τραγουδιστές που κυριαρχούν δισκογραφικά την τελευταία δεκαετία και το κοινό τους ακολουθεί πιστά σε κάθε εμφάνισή τους στα μπουζούκια. Όλα δείχνουν ότι έχουν δώσει τα χέρια και σε λίγους μήνες θα ξεκινήσουν οι πρόβες για ένα μοναδικό πρόγραμμα , μόνο στην σκηνή του Αθηνών Αρένα.
Η αναγγελία της μεγάλης συνεργασίας έγινε από τον Αντώνη Ρέμο στην πίστα του νυχτερινού κέντρου Διογένης σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης και χαράς. Ο Αντώνης Ρέμος αυτό τον χειμώνα πραγματοποίησε εμφανίσεις σε ένα πολύ πετυχημένο σχήμα στο Διογένης Στούντιο μαζί με τον μοναδικό Τόλη Βοσκόπουλο. Το κοινό αποθέωσε την μεγάλη συνεργασία και το μαγαζί κάθε βράδυ ήταν κατάμεστο. Το τελευταίο βράδυ των εμφανίσεων οι θαυμαστές του Αντώνη είχαν γεμίσει το μαγαζί και αποχαιρετούσαν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη δίνοντας ραντεβού για την επόμενη εμφάνισή του. Ο Αντώνης Ρέμος ήταν εμφανώς συγκινημένος και αφού είπε και το τελευταίο τραγούδι έκανε την μεγάλη έκπληξη στους θαυμαστές του. Συγκεκριμένα είπε : « Νομίζω πως είναι ώρα να σας αποκαλύψω κάτι για τον χειμώνα που μας έρχεται. Θέλετε να το ακούσετε;» και τότε ξεκίνησε να ερμηνεύει το γνωστό τραγούδι του Στέλιου Ρόκκου «Έμεινα εδώ». Ήταν ο καλύτερος τρόπος για να ανακοινώσει την επερχόμενη συνεργασία τους και το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα.
Τι μπορεί να πεις κανείς με λίγες μόνο λέξεις για τον Αντώνη Ρέμο. Η μέχρι τώρα πορεία του στον χώρο του ελληνικού τραγουδιού έχει να διηγηθεί πάρα πολλά. Από πολλούς χαρακτηρίζεται ο σπουδαιότερος Έλληνας τραγουδιστής της τελευταίας δεκαετίας και όχι άδικα. Οι δίσκοι του πουλάνε χιλιάδες αντίτυπα και από κάθε άλμπουμ του εμφανίζονται αρκετά τραγούδια ή και σχεδόν όλα, τα οποία γίνονται mega hits και πολύ μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες. Έχει στο ενεργητικό του πολλούς χρυσούς και πλατινένιους δίσκους και το fan club του μετράει χιλιάδες μέλη. Και οι θαυμαστές του τον ακολουθούν πιστά σε κάθε του βήμα . Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού. Από τον Σάκη Ρουβά μέχρι τον Γιάννη Σπανό και την Μαρινέλλα. Επίσης , είχε την τύχη να τραγουδήσει κομμάτια που έγραψαν σπουδαίοι δημιουργοί, όπως ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Γιάννης Βαρδής. Και όλα αυτά τα έχει καταφέρει ενώ είναι ακόμα τόσο νέος και σίγουρα έχει ακόμα πολλά να δώσει. Στο Αθηνών Αρένα αυτό τον χειμώνα θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον Αντώνη Ρέμο να ερμηνεύει μεγάλες παλαιότερες επιτυχίες του , αλλά και νεότερες. Ακόμα, αναμένεται να ακούσουμε για πρώτη φορά τα κομμάτια που θα περιέχει ο νέος του δίσκοςπου θα αρχίσει να ετοιμάζει τους επόμενου μήνες. Ο ίδιος είναι τόσο ενθουσιασμένος για την συνεργασία του με τον Στέλιο Ρόκκο και θα δώσει όλη του την ενέργεια για να περάσουμε αξέχαστα κοντά του στο Αθηνών Αρένα.
Το 2011 ήταν μία ακόμα πολύ πετυχημένη χρονιά και για τον Στέλιο Ρόκκο. Τον χειμώνα ξεκίνησε μία πολύ πετυχημένη συνεργασία με τον Δήμο Αναστασιάδη , η οποία συνεχίζεται ακόμα και σήμερα . Το κοινό τον έχει αποθεώσει και η ανακοίνωση της επικείμενης συνεργασίας του με τον Αντώνη Ρέμος έχει προκαλέσει πανικό. Ο ανατρεπτικός Στέλιος Ρόκκος από τα πρώτα του δισκογραφικά βήματα μέχρι σήμερα, ξεχωρίζει και γνωρίζει την απόλυτη επιτυχία. Παντρεύει με μαεστρία μοναδική το ροκ με το πιο λαϊκό στοιχείο και αυτό τον κάνει μοναδικό. Επιλέγει προσεκτικά τα δισκογραφικά του βήματα και τις συνεργασίες του και στοχεύει πάντα στην ποιότητα. Έχει πολλούς χρυσούς και πλατινένιους δίσκους καθώς τα άλμπουμ του πωλούνται σε χιλιάδες αντίτυπα. Το κοινό τον λατρεύει καθώς έχει απίστευτη ενέργεια πάνω στην σκηνή και ερμηνεύσει μοναδικά από δυναμικά ροκ κομμάτια, μέχρι λαϊκά και αισθαντικές μπαλάντες. Έχει συνεργαστεί με μεγάλους δημιουργούς , αλλά και ο ίδιος γράφει και συνθέτει τραγούδια. Ο ίδιος δηλώνει ότι εκτιμά πολύ τον Αντώνη Ρέμο και χαίρεται ιδιαίτερα για την μελλοντική συνεργασία τους. Επιφυλάσσεται να μας ξεσηκώσει με την ενέργειά του και να μας ταξιδέψει με τα τραγούδια του.
Με αγωνία περιμένουμε να δούμε την στιγμή της κοινής εμφάνισης του Στέλιου Ρόκκου με τον Αντώνη Ρέμο στην σκηνή. Σίγουρα θα απολαύσουμε ντουέτα - έκπληξη και εκπληκτικές ερμηνείες.
Εγγύηση για την διασκέδαση αποτελεί και ο ίδιος ο χώρος του Αθηνών Αρένα, ο οποίος θα ανακαινιστεί για να υποδεχτεί τους δύο καλλιτέχνες. Η σκηνή βρίσκεται στο κέντρο του μαγαζιού δημιουργώντας ένα συναυλιακό κλίμα και διευκολύνοντας την επικοινωνία των καλλιτεχνών με τον κόσμο.
Δύο πολύ σπουδαίοι καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους τον χειμώνα του 2012 και το πιο συζητημένο σχήμα των τελευταίων χρόνων έρχεται. Ο Αντώνης Ρέμος και ο Στέλιος Ρόκκος θα κατακτήσουν την σκηνή του Αθηνών Αρένα και θα μας χαρίσουν υπέροχες νύχτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...