Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Βασίλης Καρράς , η Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης μαζί το χειμώνα

Καρρας Παολα Παντελιδης


Το πιο δυνατό σχήμα της νέας σεζόν είναι εδώ! Το Teatro Music Hall  από τον Οκτώβριο 2012 φιλοξενεί τον Βασίλη Καρρά , την Πάολα και τον Παντελή Παντελίδη. Περιμένουμε με ανυπομονησία να απολαύσουμε ένα δυνατό λαϊκό πρόγραμμα που τα έχει όλα!

Ο Βασίλης Καρράς ανανεωμένος και χαρούμενος γι’ αυτή τη συνεργασία ετοιμάζεται να δώσει τον καλύτερο του εαυτό και θα μας διασκεδάσει όπως μόνο αυτός ξέρει. Με νέα τραγούδια στο ρεπερτόριό του αλλά και με τα παλιά κι αγαπημένα του κομμάτια, το κέφι θα φτάσει στο κόκκινο. Είναι γνωστό ότι ο Βασίλης έχει ένα μοναδικό τρόπο να επικοινωνεί με το κοινό και όποιος τον δει μία φορά μπορεί να καταλάβει ότι πρόκειται για ένα φαινόμενο του ελληνικού τραγουδιού.
Τι να πει κανείς για την Πάολα! Το νέο αστέρι του λαϊκού τραγουδιού που μας έχει αναστατώσει με τις εμφανίσεις και τα τραγούδια της. Ο νέος της δίσκος «Έλα να γίνουμε ένα» σημειώνει απίστευτη επιτυχία , ενώ το κομμάτι «Να μ’αφησεις ήσυχη θέλω» έχει γίνει mega hit.
Μαζί τους και ο Παντελής Παντελίδης . Πρόκειται για ένα ανερχόμενο αυτοδημιούργητο καλλιτέχνη που έχει ξεχωρίσει με την φωνή και τα τραγούδια ενώ σύντομα αναμένεται να κυκλοφόρησε και η πρώτη του δισκογραφική δουλειά. Μέχρι τώρα έχει προκαλέσει πανικό με το κομμάτι «Δεν ταιριάζετε σου λέω» !
Η καρδιά της νυχτερινής διασκέδασης χτυπάει και φέτος στο Teatro music hall. Η διασκέδαση είναι εγγυημένη και αναμένεται ο Βασίλης Καρράς και η παρέα του να προκαλέσουν πανικό.
Ο Βασίλης Καρράς , η Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης μας ετοιμάζονται να μας υποδεχτούν στο Teatro. Θα είμαστε κι εμείς στο πιο συζητημένο σχήμα της σεζόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...