Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Χώρισες; Τα 10 καλύτερα πράγματα όταν είσαι μόνος!


Ήσουν σε μια σχέση και χώρισες;Κανένα πρόβλημα!

Παρουσιάζουμε τα 10 καλύτερα πράγματα που συμβαίνουν όταν μένεις μόνος σου:

1.Δεν χρειάζεται να ζητάς τη γνώμη κανενός.

Ας είμαστε ειλικρινείς.Πάντα έχουμε γύρω μας άτομα τα οποία μας λένε πόσο λάθος ήταν μια απόφαση μας ή πόσο δίκιο έχουμε.Σε μια σχέση τα πράγματα είναι ακόμα πιο πιεστικά με το να δίνουμε λόγο σε κάθε τι που κάνουμε και να χρειάζονται εξηγήσεις σε κάθε μας βήμα!Τέρμα πια οι ατάκες του στυλ "χάλια είναι τα μαλλιά σου,να τα αλλάξεις" ή "που ήσουνα  .. άργησες να σηκώσεις το τηλ."

2. Απόλαυσε τους φίλους σου.

Δυστυχώς έτσι συμβαίνει σχεδόν πάντα.Όταν είσαι σε μια σχέση χάνεις την καθημερινή επαφή με τους φίλους σου.Επέστρεψε και πάλι στην παρέα,κάνε το γνωστό χαβαλέ,πήγαινε βόλτες μαζί τους και κάνε ότι τρέλα σου κατέβει.Άλλωστε οι σχέσεις έρχονται και φεύγουν,οι φίλοι θα είναι πάντα δίπλα σου!

3.Η ζωή είναι ένα ανοιχτό βιβλίο.

Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή.Με αυτοπεποίθηση και ζωντάνια ξεκινά κάθε νέα μέρα και που ξέρεις;Μπορεί να γνωρίσεις στο δρόμο τον έρωτα της ζωής σου.Είσαι πια ένα άτομο που ρουφάει κάθε σταγόνα ζωής και αυτό από μόνο του είναι...σκέτη απόλαυση!...

4.Ραντεβού.

Ναι!Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις νέες γνωριμίες!Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις μια νέα σχέση αλλά το να γνωρίζεις νέους ανθρώπους είναι μοναδικό συναίσθημα!Το φλερτ σου δίνει αυτοπεποίθηση και τώρα μπορείς να το κάνεις πάντα και παντού.... Αλωστε επικροτούμε την άποψη πως ο άντρας είναι κυνηγός.

5.Μαθαίνεις τον εαυτό σου.

Η σχέση σε αποσυντονίζει σε μεγάλο βαθμό από τι πραγματικά θέλεις και στις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις για το καλό σου.Χωρίς σχέση έχεις πολύ περισσότερο χρόνο για να βρεις τον εαυτό σου,να κάνεις την αυτοκριτική σου και τελικά να βελτιωθείς σαν άνθρωπος!Ακόμα δεν έχεις ξεκινήσει;

6.Πάρτυ για έναν.

Ήθελες να ξενυχτίσεις;Να βγείς έξω και να τα σπάσεις;Ας μαντέψουμε...Δεν μπορούσες!Κοίταζες συνέχεια το ρολόι..να μην αργήσεις ώστε να αποφύγεις τον καυγά..Να μην πιεις πολύ γιατί θα άκουγες το κήρυγμα της ζωή σου!Ολα αυτά τελείωσαν!Βγες,γλέντα με την ψυχή σου,διασκέδασαε μέχρι το πρωί..Η μέρα και η νύχτα είναι δική σου!

7.Δεν χρειάζεται πια το νοικοκύρεμα και η περιποίηση.

Θες να μείνεις όλο το Σαββατοκύριακο με τις ίδιες πυτζάμες?Να μη δίνεις αναφορά σε κανένα ... να εξαφανιστείς ?Μην ανησυχείς..Μπορείς!Όταν είσαι σε μια σχέση πρέπει πάντα να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό και να περνάς τις εξετάσεις για όλα..Καλό είναι αλλά καταντάει βαρετό.Κάνε ότι εσύ θες και όποτε το θες

8.Συγκεντρώσου στην καριέρα σου.

Μοιραία η δουλειά σου είχε έρθει σε δεύτερο πλάνο..Τώρα μπορείς να το αλλάξεις!Πάλεψε για μια καλύτερη θέση στην εταιρεία,για μια καλύτερη αμοιβή,κάνε σεμινάρια που θα σε βοηθήσουν και θα βελτιώσουν την εργασία σου και γενικώς δώστα όλα για να γίνεις επαγγελματικά αυτό που ονειρευόσουν!

9.Πήγαινε διακοπές όπου θες.

Κλασσικά πράγματα.Ποτέ δεν τα βρίσκατε που θα πάτε διακοπές,αν θα πάρετε 2 ή 10 βαλίτσες μαζί σας και η κατάληξη θα ήταν διακοπές-φιάσκο ή στην καλύτερη να πας διακοπές και να είστε μόνιμα τσαακωμένοι!Τώρα μπορείς να κανονίσεις με την παρέα σου ή ακόμα καλύτερ με κάποιο "κρυφό" δεσμό..Θα είναι σίγουρα οι καλύτερες διακοπές της ζωής σας!

10.Το καλυτερο για το τέλος...ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ Η ΖΗΛΕΙΑ!

Ένιωθες σαν να έχεις 100 άτομα να φωνάζουν στο αυτί σου..Το depon κατέβαινε σαν καραμελίτσα...Τα νεύρα σου κάνανε βόλτες σε όλο το οικοδομικό τετράγωνο..ΤΕΛΕΙΩΣΕ!ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΕΣ!"Γιατί κοιτάς την κοπέλα στην παραλία("όλος ο κόσμος την κοιτάζει" σκεφτόσουν,που ήσουνα ... γιατί σε κοίταξε περίεργα αυτή ? .. ποιά ήταν στο τηλέφωνο η ποιά σου στέλνει μήνυμακαι ..? γιατί έβαλες το καλό πουκάμισο σήμερα ..? και άλλα τέτοια απλά και καθημερινά ανήκουν πια στο παρελθόν!
ΦΤΟΥ...ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...