Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Το νέο ριάλιτι, που αναζητά... ποpνοστάρ! (video)


Το «Seχ Factor» θέλει να αναδείξει το επόμενο αστέρι της εpωτικής βιομηχανίας. Ένα νέο ριάλιτι, που πρόκειται να σπάσει τα τηλεοπτικά ρεκόρ, αποφάσισε να προβάλει η αμερικανική βιομηχανία του θεάματος. Κατά το «X Factor», δημιουργήθηκε το «Seχ Factor», το οποίο στοχεύει στην ανάδειξη των επόμενων ταλέντων του εpωτικού κινηματογράφου.

Μέχρι στιγμής, οι συμμετοχές είναι εκατοντάδες χιλιάδες, από όλον τον κόσμο. Στο παιχνίδι θα λάβουν μέρος 16 παίκτες συνολικά, 8 άνδρες και 8 γυναίκες, οι οποίοι θα καλούνται να περάσουν μέσα από καυτές δοκιμασίες, ώστε να δείξουν το ταλέντο και τα προσόντα τους. Ως έπαθλο στους 2 νικητές θα δοθούν 1.000.000 δολάρια και ένα διετές συμβόλαιο με την εταιρεία παραγωγής ταινιών ποpvό «Wicked Pictures».
Ένας από τους όρους συμμετοχής είναι οι ενδιαφερόμενοι να μην έχουν ξαναεμφανιστεί σε σκηνή εpωτικής ταινίας, ενώ οι πρώτοι που δήλωσαν συμμετοχή έστειλαν τόσο φωτογραφικό, όσο και κινηματογραφικό υλικό, στο οποίο παρουσιάζουν τις δεξιότητές τους στο σeξ. Τα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων θα ξεκινήσουν στις 6 Δεκέμβρη, ενώ άγνωστο είναι το πότε θα προβληθούν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...