Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Το καuτό λευκό μίνι φόρεμα και τα δίμετρα πόδια της κυρίας Clooney (pics+video)


Το «επόμενο πρωί» για τον πατρεμένο πια George Clooney και τη σύζυγό του Amal Alamuddin φαίνεται να είναι το ίδιο λαμπερό όσο και το προηγούμενο βράδυ του γάμου τους. Οι δυο τους εμφανίστηκαν χαμογελαστοί και με την ευτυχία να λάμπει στα πρόσωπά τους στα ηλιόλουστα κανάλια της Βενετίας ενώ στα χέρια τους γυάλιζαν οι ολοκαίνουριες βέρες. 




Το δαχτυλίδι στο χέρι της Amal μάλιστα περιγράφεται από τους «ειδικούς» των περιοδικών μόδας ως μια «κομψή, διαμαντένια βέρα».



Need Text




Εν τω μεταξύ, μπορεί όλος ο κόσμος να αναφέρεται στο γεγονός ως «ο γάμος του George Clooney», υπάρχει πάντως και μια ιστοσελίδα, που επέλεξε να δει το γεγονός «από άλλη σκοπιά». Πρόκειται για το γνωστό για τις φεμινιστικές του απόψεις thebusinesswomanmedia.com, όπου το θέμα τιτλοφορείται «Η διεθνώς καταξιωμένη δικηγόρος Amal Alamuddin παντρεύεται έναν ηθοποιό»! Μέσα μάλιστα στο άρθρο, αναφέρεται πως «ο ηθοποιός, που λέγεται Τζορτζ Κλούνεϊ σύμφωνα με πληροφορίες είναι ένας καλός άνθρωπος, ο οποίος πάντως, από την αρχή της σχέσης του με την Αλαμουντίν δεν την αφήνει ποτέ μόνη και συνεχώς φωτογραφίζεται μαζί της».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...