Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Ήλθε, έφαγε μουσακά και απήλθε

Ήλθε, έφαγε μουσακά και απήλθε


Καλοπέρασε στην Αθήνα ο νέος «μνηστήρας» του Παναθηναϊκού

Τον Φαϊζάλ Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ για τον οποίο τόσο καιρό μιλούσε ο Βλάσης Τσάκας υποδέχθηκε την περασμένη Δευτέρα η Αθήνα και ο φακός της Real News τον ακολούθησε στις δραστηριότητες του κατά τη διάρκεια της πενθήμερης παραμονής του στη χώρα μας.

Ο πρίγκιπας χρησιμοποίησε για τις μετακινήσεις του ιδίου και των συνεργατών του, καθώς και της φρουράς που τον συνόδευε παντού, μια πολυτελή Mercedes και μια BMW ενώ πρώτος τουριστικός του προορισμός ήταν η Ακρόπολη. Ο Αλ Σαούντ εκμεταλλεύτηκε τον ήλιο για μια βόλτα στον Ιερό Βράχο μαζί με συνεργάτες και φωτογραφήθηκε μπροστά στον Παρθενώνα.

Όμως τα ενδιαφέροντα του δεν περιορίστηκαν στην Ακρόπολη και στο Σύνταγμα. Το απόγευμα της Τετάρτης απόλαυσε έναν από τους λιγοστούς περιπάτους που του επέτρεψαν οι άνδρες της ασφαλείας του να κάνει στο κέντρο της Αθήνας.



Περπάτησε στην οδό Μητροπόλεως κι έφτασε στο Μοναστηράκι με σκοπό να δοκιμάσει σουβλάκι. Την επόμενη μέρα γρήγορος καφές στην πλατεία Συντάγματος και στη συνέχεια η συνέντευξη Τύπου, πριν από την έναρξη της οποίας περίπου 20 οπαδοί έριξαν γιαούρτια, αυγά και μπουκάλια στον Βλ. Τσάκα. 



Ακολούθησε βόλτα στα στενά της Πλάκας και μετά φαγητό με το μενού να περιλαμβάνει για τον πρίγκιπα μουσακά και χωριάτικη σαλάτα.



Και επειδή δεν θα ήταν δυνατόν να έρθει κάποιος στην Ελλάδα και να μην επισκεφτεί τα μπουζούκια, δεν θα μπορούσε να πράξει διαφορετικά ο πρίγκιπας. Μόνο που ατύχησε… καθώς όταν οι συνεργάτες του Βλ. Τσάκα τηλεφώνησαν στο μαγαζί που τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης για να κλείσουν τραπέζι, διαπίστωσαν ότι το μαγαζί δεν λειτουργούσε τη συγκεκριμένη μέρα.

Η τελευταία μέρα ήταν πολύ χαλαρή για τον πρίγκιπα ο οποίος αφού ενημερώθηκε από τράπεζα για το πώς μπορεί να μεταφέρει σε λογαριασμό του στην Ελλάδα χρήματα, ετοιμάστηκε για την επιστροφή στην πατρίδα του.



                                                                      Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...