Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

6 λόγοι να κολλήσεις με το Twitter της Νάταλι Θάνου


Χρήστος Χατζηιωάννου



Στην αρχή την αγνοούσα στο Twitter. Έβλεπα κάτι RT, κάτι σχόλια, κάτι καφριλίκια αλλά δεν έδινα σημασία. Για εμένα η Νάταλι Θάνου έχει μείνει ακόμα εκεί πίσω, στις ιλουστρασιόν σελίδες των περιοδικών, να ποζάρει προκλητικά στον φακό ενός φωτογράφου. Αυτό το παρελθόν άλλωστε είναι αποτυπωμενο και στο background του Twitter account της που έχει το εξώφυλλο που είχε κάνει στο Nitro.

Τον αγαπάει τον φακό η Νάταλι. Πρώτα ήταν ο φωτογραφικός και ακολούθησε ο τηλεοπτικός. Η αλήθεια είναι ότι την είχαμε χάσει αρκετό καιρό από τα περιοδικά. Λίγο η αφοσίωσή της στο τραγούδι, λίγο η “φούσκα” που έσκασε κάποια στιγμή και η Θάνου έπαψε να είναι στο προσκήνιο. Όχι ότι σταμάτησε να προσπαθεί. Όχι ότι σταμάτησε να τραγουδάει (όπως θα καταλάβεις και παρακάτω).
Χθες το βράδυ, μετά από ένα RT που είδα να της κάνει κάποιος, αποφάσισα να μπω στο account της. Όσα tweets κατάφερα να διαβάσω μέχρι να κοιμηθώ ήταν σαν να έχεις την Νάταλι Θάνου σε μια κάμερα να σου μιλάει. Γιατί έτσι ακριβώς μιλάει η Νάταλι στο φακό. Κοφτά, παιχνιδιάρικα και με απίστευτη όρεξη.
Αποφάσισα να την ακολουθήσω. Όχι ότι με νοιάζει τόσο πολύ να μαθαίνω τα νέα της. Αλλά γιατί συμβαίνουν πολλά σε αυτά το account για να μείνεις απέξω. Ιδού οι 5 λόγοι που δεν σκοπεύω με τίποτα να κάνω unfollow την Νάταλι.

Φωτογραφίζεται. Συνέχεια

Είτε βρίσκεται στο backstage του video clip της είτε σε μια έξοδο με τις φίλες της, η Νάταλι θα βγάλει μια φωτογραφία. Γιατί ξέρει ότι έχει ένα πολύ θηλυκό σώμα που δεν χρειάζεται να μείνει γυμνό για να προκαλέσει τα ανδρικά βλέμματα. Αυτό το σώμα της χάρισε κάποτε τον τίτλο της Playmate.

Λέει αυτό που σκέφτεται

Δεν της φαίνεται τίποτα άβολο, τίποτα επικίνδυνο για να ειπωθεί και τίποτα απρεπές. Θες και απόδειξη; Η Βαλάντω Τρύφωνος την υπερασπίστηκε στο Twitter όταν την έκραξε κάποιος και εκείνη της απάντησε το εξής ιδιαίτερααπρόκλητο και άβολο. "@ValandoTr adinatise ligo please giati einai krima .. Katalaveno giati stenaxoriese , giati apla theleis dieta . Go girl!tha ta katafereis!".

Δεν σε πρήζει. Ακόμα και για τη δουλειά της

Ακολουθώ πολλούς καλλιτέχνες – δημοσιογράφους – επαγγελματίες κλπ. Και το timeline μου είναι σε πολλές περιπτώσεις ένα απεριόριστο spam field. Η Νάταλι έβγαλε ένα καινούριο video clip (για το I touch myself των Divinyls) αλλά δεν έπρηξε άνθρωπο. Το πέταξε εκεί μερικές φορές. Ούτε “ακούστε το” ούτε “must see” ούτε τίποτα. Απλά, το βίντεο..

Ελπίζουμε ότι κάποια μέρα θα ξαναφτάσουμε εδώ

Να φτάσουμε σε μια εποχή που η Νάταλι θα αποφασίσει να αφεθεί ξανά στον φωτογραφικό φακό. Της αξίζει άλλωστε. Κι ακόμα κι αν δεν το πίστευα πολύ όταν είχε βγει Playmate, το συνειδητοποίησα χωρίς αμφιβολία όταν βγήκαμε στα ανοιχτά του Σουνίου με το team φωτογραφήσεων του MAX και την Νάταλι να ποζάρει φορώντας μόνο ένα ναυτικό καπέλο.

Είναι καλό και χαρούμενο παιδί μωρέ

Δέκα λεπτά μαζί της αρκούν να καταλάβεις ότι πρόκειται για ένα πολύ χαρούμενο άνθρωπο. Με όρεξη για ζωή. Με μεγάλη αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα να πετύχει αυτά που θέλει. Της έχω μιλήσει δύο φορές μπροστά σε ένα μικρόφωνο και αρκετές χωρίς μικρόφωνο. Και ξέρω ότι είναι πολύ αυστηρή με τη δουλειά της. Και μπορεί να σε βάλει στη θέση σου με μια ατάκα αν βλέπει ότι δεν περνάει το δικό της. Αλλά σε γενικές γραμμές είναι ένα καλό κορίτσι. Που γκρινιάζει όταν δεν της κάνουν τα χατήρια, που εκνευρίζεται και χτυπάει το πόδι κάτω. Αλλά που όλα αυτά τα tweet με τις καρδούλες, τα φιλάκια και τα σχετικά, τα εννοεί όσο καμμία άλλη. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για το ροζ συννεφάκι στο οποίο ζει. Εμείς την γουστάρουμε και την ακολουθούμε.


                                                                         Πηγή                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...