Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Πονοκέφαλος για τον Ομπάμα η sexy Dania Suarez!




Η μελαχρινή sexy Dania Suarez πρωταγωνιστεί στο μεγαλύτερο ίσως σκάνδαλο πορνείας στους κόλπους των μυστικών υπηρεσιών των Η.Π.Α., της δεκαετίας! Η φωτογραφία της 24χρονης
ανύπαντρης μητέρας, που δόθηκε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα, κάνει από χθες το γύρο του κόσμου! Η Dania είναιαπό τα 20 call girls που κλήθηκαν από τους άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του Μπάρακ Ομπάμα σε ξενοδοχείο, στις 13 Απριλίου, κατά την επίσκεψη του πλανητάρχη στην Κολομβία.
Σύμφωνα με αποκλειστικό άρθρο της Daily Mail, η Dania, που θεωρείται συνοδός πρώτης κατηγορίας, παραλίγο να έρθει στα... χέρια με τον μυστικό πράκτορα όταν εκείνος αρνήθηκε να την πληρώσει για τις ροζ... υπηρεσίες που του προσέφερε!
Η συμφωνία που είχε κλείσει η Dania με τον πράκτορα ήταν συγκεκριμένη: 800 δολάρια για μία νύχτα σε ξενοδοχείο της Καρθαγένη. Όταν ο μεθυσμένος πράκτορας στις 7 το πρωί προσπάθησε να αθετήσει τη συμφωνία τους, βγάζοντας μόνο 28 δολάρια από το πορτοφόλι του για να την πληρώσει για τις ροζ υπηρεσίες της, οι φωνές της Dania ξεσήκωσαν ολόκληρο το ξενοδοχείο και έφτασαν μέχρι την αστυνομία και τον διπλωματικό ακόλουθο!
Το θέμα πήρε τέτοιες διαστάσεις που ο πλανητάρχης αναγκάστηκε να πάρει αυστηρά μέτρα. Μέχρις στιγμής ο Μπάρακ Ομπάμα υποχρεώθηκε να απολύσει τρεις πράκτορες των Μυστικών Υπηρεσιών των Η.Π.Α, ενώ δέκα στρατιωτικοί βρίσκονται ήδη υπό επιτήρηση και άλλοι 20 υπό έρευνα!

                                                  Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...