Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Αποκλειστικό: πώς και πότε θα επιλέξουμε τραγούδι για την Eurovision




ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου


Περίπου τρεις μήνες μας χωρίζουν μέχρι την φετινή Eurovision και σταδιακά διαμορφώνεται το παζλ των συμμετοχών. Τι θα γίνει με την χώρα μας; Το star.gr έχει αποκλειστικές πληροφορίες για τον ελληνικό τελικό!

«Είμαι μόνος μου, δεν μπορώ να κοιμηθώ και έκανα κοκαΐνη»!


07:19
Είναι ο τελευταίος playboy του Hollywood, ένα μεγάλο αστέρι του κινηματογράφου με πολλούς διάσημους φίλους και με τις γυναίκες να κάνουν ουρά για να περάσουν από την αγκαλιά του.

Πάει για παρουσιαστής ο Γιάννης Πλούταρχος!



Να αναλάβει την παρουσίαση εκπομπής πρότειναν στον Γιάννη Πλούταρχο, ο οποίος στη συνέχεια θα κυκλοφορήσει CD με σχετικά τραγούδια!

Αγκαλίτσες και φιλάκια ο George Michael με τον καλό του




Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ’ αγόρι του είναι τον τελευταίο καιρό ο George  ichael,

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ω, έλατο, ω έλατο, μ αρέσεις, πώς μ αρέσεις . . . !




Μία κοπέλα είχε μικρό στήθος κι έψαχνε λύση στο πρόβλημά της. Δοκίμασε πολλές μεθόδους ανόρθωσης, μεγέθυνσης, προσθήκης σιλικόνης, τίποτα. Κάποτε βλέπει μια σχετική αγγελία σε εφημερίδα και κλείνει ραντεβού. Ο "γιατρός" της λέει:

Οι 10 πιο hot Ελληνίδες του 2011!




Το να σε ψηφίζει τόσος κόσμος στην πρώτη δεκάδα ανάμεσα σε 100 Ελληνίδες, νομίζω είναι από μόνο του τιμητικό. Οπότε καμία από τις παρακάτω κυρίες δεν θα έπρεπε να είναι δυσαρεστημένη με το αποτέλεσμα. Υπάρχει βέβαια αναμφίβολα η πικρία του ότι έφτασαν τόσο κοντά στην πρωτιά αλλά τους την έκλεψε κάποια άλλη...

5 πράγματα που δεν συζητάνε οι άντρες με τους φίλους τους!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhw4JrRUl6QEgQdDSn30WFxgF8lvd1f5XWzJspRE606ki_opSznTjIKHMRc1lMksJp-YWE-EMc3U4PQyvDdTOPfOZ4N-zQxsYXdYJYJhnREQNv_9c_Q5MjgcxPdCGpPytQdh9n7Qc8FTQ/s200/troktiko_29008_0.jpeg

Ένας άνδρας είναι ευαίσθητος,μπορεί και περισσότερο από
μια γυναίκα...

Παρατάει η Adele το τραγούδι;

Παρατάει η Adele το τραγούδι;


Μία δήλωση που ελπίζουμε να είναι ψέμα!
Δήλωση σοκ έκανε η αγαπημένη μας Adele σε πρόσφατη συνέντευξή της: « Σκέφτομαι να απέχω από την μουσική για τέσσερα με πέντε χρόνια» είπε η διάσημη τραγουδίστρια και το φανατικό κοινό της πάγωσε...

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Νεκρή βρέθηκε η Whitney Houston

Νεκρή βρέθηκε η Whitney Houston


Αδιευκρίνιστα, μέχρι στιγμής, τα αίτια του θανάτου της

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση του ξαφνικού θανάτου της Whitney Houston. Η διάσημη τραγουδίστρια βρέθηκε νεκρή στο ξενοδοχείο Beverly Hilton ενώ τα αίτια του θανάτου της παραμένουν ακόμα άγνωστα. Ωστόσο, ήταν γνωστό πως τα τελευταία χρόνια η τραγουδίστρια έδινε αγώνα για να ξεπεράσει τον εθισμό της στα ναρκωτικά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...