Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Απίστευτο: Δείτε πόσα βιογραφικά δέχεται τον χρόνο η SIRINA για ταινίες πoρνό!


Λένε πως όπου υπάρχει φτώχεια, ανθεί ο τζόγος και η πορνεία… Σε αυτά, προσθέστε και την παραγωγή ταινιών πορνό!…

Όσο απίστευτο κι αν σας ακούγεται, τα βιογραφικά που δέχεται κάθε χρόνο η ελληνική εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών, SIRINA, είναι πολύ περισσότερα απ’ όσα φαντάζεστε!
Πιο συγκεκριμένα, τα βιογραφικά ανέργων, φοιτητών και φοιτητριών, απολυμένων αλλά και…οικογενειαρχών, που φτάνουν συνολικά στα γραφεία της επιχείρησης, ετησίως είναι χιλιάδες!
Τον τελευταίο χρόνο, όπως αποκάλυψε εκπρόσωπος της Sirina, στην Ελλάδα της κρίσης, της ανεργίας και των απολύσεων, οι αιτήσεις που έχει λάβει η εταιρεία είναι… 2.500 (!), με τους ενδιαφερόμενους να παραθέτουν την προσωπική τους ιστορία και να εξηγούν τη μεγάλη ανάγκη που έχουν για χρήματα.
Όπως μάλιστα αναφέρει το ίδιο πρόσωπο, το 80-90% των βιογραφικών είναι από Έλληνες και Ελληνίδες, κάτι που μέχρι το 2010 δεν ίσχυε, καθώς οι περισσότεροι φιλόδοξοι πορνοστάρ ήταν αλλοδαποί.
Oι αμοιβές των πρωταγωνιστών μιας ταινίας πορνό, ξεκινά από τα 1.000 – 1.500 ευρώ (πιθανότατα ο αριθμός ποικίλλει ανάλογα την εμφάνιση και τα… προσόντα), ενώ αν ο πρωταγωνιστής είναι κάποιο γνωστό ή δημόσιο πρόσωπο, μπορεί να αμειφθεί από 3 μέχρι και 4.000 ευρώ για κάθε σκηνή!
Όπως αναφέρουν οι παραγωγοί των ταινιών, η επιλογή είναι μια δύσκολη υπόθεση, καθώς μετά την προφορική συνέντευξη, στην οποία υποβάλλονται οι ενδιαφερόμενοι, με θέμα κυρίως τη σεξουαλική τους ζωή, στη συνέχεια γίνεται έλεγχος στα ανατομικά τους χαρακτηριστικά. Όσοι περάσουν από τις συνεντεύξεις, υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις για να ελεγχθεί ότι είναι απόλυτα υγιείς.
Το στενόχωρο της υπόθεσης βέβαια, είναι ότι πλέον, όσοι στρέφονται σε αυτήν τη λύση, δεν είναι άνθρωποι που ψάχνουν το εύκολο χρήμα και την πρόσκαιρη αναγνωρισιμότητα, αλλά άτομα που έχουν άμεση ανάγκη από χρήματα και έχουν φτάσει στο «αμήν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...