Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Κυκλοφορεί στην Καλαμάτα ροζ βίντεο με όργια! ... Βίντεο


Κυκλοφορεί ροζ video με όργια στην Καλαμάτα φοιτητριών και αγροτών! Η συνάντηση τους έγινε λίγες μέρες πριν σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης

Σάλο έχει προκαλέσει στην Καλαμάτα ένα ροζ βίντεο με όργια που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες. Πρωταγωνιστές... καυτές φοιτήτριες και... ανυποψίαστοι αγρότες!



Σύμφωνα με το thebest.gr, οι εύποροι αγρότες άφηναν για λίγο τα χωράφια και επισκέπτονταν κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης όπου τους περίμεναν οι νεαρές γυναίκες. Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι το μυστικό της συνάντησης θα αποκαλυπτόταν γρήγορα και μάλιστα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τις ίδιες της φοιτήτριες.
Μετά από τις «καυτές» στιγμές που τους προσέφεραν και ενώ οι αγρότες πίστευαν πως αυτή η εμπειρία θα έμενε μεταξύ τους, οι ίδιοι «πάγωσαν» ότι αντιλήφθηκαν ότι έγιναν πρωταγωνιστές, χωρίς ωστόσο να το γνωρίζουν, σε ταινία πορνό.
Το βίντεο αυτό έγινε το αντικείμενο εκβιασμού των φοιτητριών προς τους κύριους που επιδόθηκαν με τις νεαρές σε σεξουαλικά όργια, έναντι αδράς αμοιβής.
Βέβαια, δεν είναι λίγοι στην Καλαμάτα όσοι υποστηρίζουν πως δεν ήταν οι φοιτήτριες που βιντεοσκόπησαν τις καυτές στιγμές, αλλά ένας από τους αγρότες.
Όποια και αν είναι η αλήθεια για τον τρόπο διαρροής του βίντεο, το σίγουρο είναι πως έχει γίνει ανάρπαστο!

Το βίντεο επειδή είναι πολύ σκληρό πορνό μπορείτε να το δείτε εδώ...


Πηγή: himaira.blogspot.com 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...