Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Ο χλιδάτος γάμος του φερόμενου ως εγκέφαλου της μαφίας της Θεσσαλονίκης. Βίντεο ντοκουμέντο




Ήταν Ιούνιος του 2003 όταν ο επιχειρηματίας και φερόμενος ως αρχηγός του κυκλώματος της μαφίας της Θεσσαλονίκης Μάρκος Καραμπέρης παντρευόταν την εκλεκτή της καρδιάς του Κατερίνα Βασιλάκου. Ο γάμος ήταν το κοσμικό γεγονός της χρονιάς για την συμπρωτεύουσα και ήταν καλεσμένη τόσο στο γάμο όσο και στη μεγαλειώδη δεξίωση που ακολούθησε όλη η αφρόκρεμα της Θεσσαλονίκης.




Σύμφωνα με πληροφορίες ο γάμος κόστισε στον επιχειρηματία περίπου 150.000 ευρώ. Όσοι παραβρέθηκαν τόσο στο μυστήριο όσο και στη δεξίωση που έγινε στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Hyatt, έχουν να μιλάνε για την χλιδή και την πολυτέλεια ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια...

Η δεξίωση δόθηκε δίπλα στην πισίνα, με ζωντανή ορχήστρα κλασσικής μουσικής, παραδοσιακά όργανα, και τραγουδιστές. Το μενού περιείχε τα ακριβότερα εδέσματα με αρχηγό το μαύρο χαβιάρι ενώ η ακριβότερη σαμπάνια έρρεε άφθονη...



Στο γάμο εκτός από συγγενείς και φίλους του ζευγαριού ήταν καλεσμένοι πολιτικοί, άνθρωποι του θεάματος, επιχειρηματίες ενώ μίλησε εκτός των άλλων για το ζευγάρι ο τότε δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.



Το TLIFE εξασφάλισε το βίντεο με τον χλιδάτο γάμο του επιχειρηματία και φερόμενου ως εγκέφαλου του κυκλώματος εκβιαστών στη συμπρωτεύουσα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο γάμος δεν στέριωσε και το ζευγάρι χώρισε.

Δες το βίντεο ντοκουμέντο

Πηγή    tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...